Verksted

 • Service arbeid
 • Motor- og båt-reparasjoner
 • Montering av utstyr
 • Båtelektro
 • Feilsøking og diagnose-utstyr
 • Vask og polering
 • Løft av båt
 • Reparasjon av gelcoat/glassgfiber-skader
Kontakt oss for verksted

Om verkstedet

På vårt verksted kan vi tilby alle tjenester du måtte trenge for å kunne nyte båtlivet, uten noen form for bekymringer.
Våre medarbeidere har lang erfaring i å betjene båtfolket og vi står klare for å hjelpe deg med utfordringer som måtte dukke opp.
 
Hos Østfold Marineservice forstår vi at båten din ikke bare er et transportmiddel; det er en investering og en kilde til utallige minner. For å sikre at båten din forblir i god stand, tilbyr vårt dedikerte team alt fra enkle til omfattende vedlikeholdstjenester.
 
Marinaen bygger en ny slipp i 2024, som skal sikre at håndteringen av båten din blir trygg og sikker. Østfold Marineservice har nå en 2023 modell, hydraulisk båthenger fra Gigant Marine. Denne blir også oppgradert til den nyeste modellen i 2024.
 
Vi er autoriserte forhandlere av flere anerkjente merker, som blant annet Raymarine. 
 
For den mest effektive og nøyaktige hjelpen, har vi diagnose-utstyr som hjelper oss med å gi våre kunder akkurat den hjelpen de trenger.
 
Vi ønsker å hjelpe våre kunder med alt dere måtte trenge hjelp til. 
Dermed har vi et stort samarbeidsnettverk, fra tekstil, spesialist-tjenester, bestilling av deler internasjonalt etc. Spør oss – vi gjør vårt ytterste for å hjelpe dere. 

Tjenester

Ta vårrengjøringen hos Østfold Marineservice:
 
Hos Østfold Marineservice tilbyr vi opplag hele året.
Vi løfter båt opptil 65 fot/37 tonn.
 
Vi ønsker å gi vi våre kunder mulighet til å inspisere og rengjøre båten sin selv. Har du en båt som har ligget på vann hele vinteren, eller ønsker du å vaske båten midt i sesong, så løfter vi båten for deg og plasserer den på land.
 
Her står den så lenge du måtte ønske før utsett.
Ta kontakt for pris.
 
Østfold Marineservice tilbyr båtløftetjenester.
 
 
Våre tjenester er blant annet undervannsinspeksjoner, identifisering av skader under vannlinjen, defekter og adressering av problemer som begroing og skjelldannelse. Båter uten bunnstoffbelegg er spesielt utsatt for begroing, noe som resulterer i redusert hastighet og økt drivstofforbruk. Hvis du mistenker skrogskade, er det avgjørende å få det inspisert umiddelbart for å utelukke strukturelle defekter, lekkasjer, osmotisk blemmer og, i ekstreme tilfeller, potensiell skrogsvikt. Vårt verksted spesialiserer seg på reparasjon av plast-, glassfiber- og gelcoatskader.
 
Utstyrt for å håndtere båter opp til 37 tonn / 65 fot.
Vi løfter også seilbåter.
 
Våre tjenester inkluderer:
 
Båtløfting
 • Høytrykksspyling under vannlinjen
 • Skroginspeksjon under vannlinjen
 • Inspeksjon av påhengsmotorer, aksler eller påhengsmotorer
 • Fjerning av stanger og begroing på skroget
 • Fjerning av brakker og begroing på utvendige drivverk, aksler eller påhengsmotorer
 • Rengjøring av vannlinje
Hos Østfold Marineservice prioriterer vi grundig og nøye undersøkelse av båten din, for å sikre at den forblir i optimal stand for dine maritime eventyr. Stol på oss med dine behov for båtløfting, og la oss hjelpe deg med å holde fartøyet ditt på sitt beste

Polering:


Velg mellom en rekke tjenester, inkludert enkel polering, oppfriskning av gelcoaten med våtsliping eller 3-trinns polering.

Keramisk belegg:

Forbedre båtens glans og gjør den enklere å vedlikeholde ved å legge til et keramisk belegg. Dette beskyttende laget gjør det vanskelig for smuss å feste seg.

Teakbehandling:

Forny teaken din med rengjøring, lysing, olje eller lakk, med noen av markedets beste produkter. Vi skreddersyr behandlingen etter dine behov og preferanser. 

Innvendig og utvendig vask:

Bevar den estetiske appellen og komforten til båten din med våre grundige interiør- og eksteriørdetaljeringstjenester. Fra glassfiberrestaurering til møbelpleie, vi legger vekt på hver detalj for å holde båten din så god som ny.

Kontroller av elektronikk og navigasjonssystem:

Sørg for at navigasjonssystemene, kommunikasjonsenhetene og annen elektronikk er i topp stand. Våre teknikere utfører grundige kontroller, feilsøker problemer og oppgraderer systemer etter behov for å holde deg tilkoblet på vannet.

Vedlikehold av motor og mekaniske systemer:

Regelmessig vedlikehold er avgjørende for lang levetid og optimal ytelse til båtens motor og mekaniske systemer. Våre mekanikere er utstyrt for å håndtere rutinemessig service, feilsøke problemer og utføre nødvendige reparasjoner for å holde båten i gang.

Tidlig problemgjenkjenning:
 
Diagnoseutstyr muliggjør tidlig oppdagelse av potensielle problemer eller funksjonsfeil i båtens systemer. Denne proaktive tilnærmingen hjelper til med å forhindre at flere betydelige problemer oppstår og minimerer risikoen for uventede sammenbrudd under en reise.
Tids- og kostnadsbesparelser:
 
Å identifisere og løse problemer tidlig kan spare både tid og penger. Rettidig vedlikehold og reparasjoner kan forhindre mer omfattende skader som kan kreve kostbare reparasjoner eller føre til lengre nedetid.
Forbedret ytelse:
 
Diagnoseverktøy gjør det mulig for båteiere og teknikere å optimalisere motorytelsen og andre kritiske systemer. Finjustering basert på diagnostiske data kan forbedre drivstoffeffektiviteten, kraftleveransen og den generelle driftseffektiviteten.
Bruken av diagnoseutstyr kan tilby ulike fordeler, noe som bidrar til effektiviteten, sikkerheten og den generelle ytelsen.
 
Her er noen viktige fordeler
 
 • Tidlig oppdagelse av potensielle problemer fører til økt sikkerhet for både passasjerer og mannskap. Å sikre at alle systemer fungerer som de skal, reduserer risikoen for ulykker eller nødsituasjoner til sjøs.

 • Diagnoseutstyr gir verdifulle data om tilstanden til ulike båtkomponenter. Denne informasjonen muliggjør informert beslutningstaking angående vedlikeholdsplaner, utskifting av deler og generelle systemoppgraderinger.

 • Regelmessig diagnostikk og vedlikehold kan forlenge levetiden til båtkomponenter. Ved å løse problemer raskt kan båteiere unngå for tidlig slitasje, og sikre at vitale systemer varer lenger og fungerer effektivt.

 • Diagnoseverktøy gjør det mulig å overvåke og justere drivstoffsystemer for å optimalisere effektiviteten. Dette er spesielt avgjørende for større fartøy hvor drivstoffkostnadene utgjør en betydelig del av driftskostnadene.

 • Båter med en godt dokumentert historie med regelmessig diagnostikk og vedlikehold har en tendens til å ha høyere annenhåndsverdi. Potensielle kjøpere er ofte mer sikre på å kjøpe et fartøy med en dokumentert oversikt over riktig omsorg og oppmerksomhet til dets mekaniske og elektriske systemer.

Oppsummert spiller diagnoseutstyr for båter en avgjørende rolle for å sikre påliteligheten, sikkerheten og levetiden, samtidig som det bidrar til kostnadseffektiv og miljømessig ansvarlig drift.
 
Øk båtens sikkerhet med Østfold Marineservice – Norboat-autorisert gassinstallatør
 
Gassanlegg er ferskvare – en viktig detalj som ofte overses av båteiere. Når fikk du sist sjekket båtens gasssystem? Selv om systemet er relativt nytt, er det avgjørende å få det kontrollert av fagfolk hvert femte år.
 
Mange båteiere er uvitende om den femårige levetiden til gass-slanger og regulatorer, noe som utsetter fartøyene deres for potensiell risiko. Østfold Marineservice, din pålitelige leverandør av gassinstallasjonstjenester, er autorisert av Norboat, noe som sikrer spesialkompetanse på området.
 
Gasslekkasjer kan være farlige, med potensial til å synke og sette seg i bunnen av båten, noe som utgjør en betydelig brannfare. Forsømmelse av vedlikehold kan føre til alvorlige konsekvenser, som å bruke gasslanger og regulatorer fra 70- og 80-tallet, og gjøre fritidsbåter om til tikkende bomber.
 
Vanlige problemer som sprekker i gass-slanger, utløpte regulatorer, lekkasjer, løse koblinger og sprukne muttere kan kompromittere sikkerheten. Sikre investeringen din ved å avtale en gasssystemsjekk hvert femte år med Østfold Marineservice, din Norboat-autoriserte ekspert. Våre verksteder følger strenge sikkerhetsstandarder, inkludert en trykktest til fem ganger arbeidstrykket.
 
Overlat vedlikeholdet av gasssystemet til fagfolk. I tillegg til rutinekontroller, bør du vurdere å installere en lekkasjetester og en gassalarm for ekstra sikkerhet. Riktig plassering av gassavstengningsventilen er kritisk, noe som sikrer rask og effektiv respons i nødstilfeller.
 
For båteiere som er usikre på gassanleggene sine, kan en enkel bøyetest på gasslanger gi en foreløpig vurdering. Husk at gasslanger og regulatorer er beslektet med ferskvarer, stemplet med en utløpsdato. For å opprettholde optimal sikkerhet anbefaler Østfold Marineservice å bytte dem hvert femte år, og overlater oppgaven til våre autoriserte gassmontører.
 
Prioriter sikkerheten til din båt. Østfold Marineservice er blant Norboat sine autoriserte gassinstallatører og vo sikrer at fartøyet ditt er i topp stand. Regelmessige kontroller av våre fagfolk kan forhindre katastrofale konsekvenser, og gi trygghet når du navigerer i det åpne vannet. 
Raymarine forhandler og servicepunkt
 
Hos Østfold Marineservice er vi stolte av å være din pålitelige partner for alt som har med Raymarine å gjøre. Som autorisert forhandler og sertifisert teknisk servicepunkt bringer vi et vell av ekspertise og engasjement for å levere enestående maritime elektronikkløsninger. Enten du er en båtentusiast, en maritim profesjonell eller en båteier som søker topptjenester, hjelper vi deg.
 
Hvorfor velge oss:
 
 •  Få tilgang til et omfattende utvalg av Raymarine marine elektronikk og navigasjonssystemer. Vi er en autorisert leverandør, som sikrer at du mottar ekte produkter støttet av Raymarines arv av kvalitet og innovasjon.

 • Overlat dine Raymarine-installasjoner, vedlikehold og reparasjoner til vårt team av sertifiserte eksperter. Vi har gjennomgått strenge opplærings- og sertifiseringsprosesser for å bli ditt tekniske servicepunkt, og garanterer presisjon og pålitelighet i hver tjeneste vi tilbyr.

 • Dra nytte av vår inngående kunnskap om Raymarine-produkter. Som lidenskapelige båtentusiaster selv forstår vi vanskelighetene med marin elektronikk og kan tilby skreddersydde løsninger for å møte dine spesifikke behov.

 • Enten du leter etter de siste Raymarine-innovasjonene eller trenger støtte for eksisterende utstyr, tilbyr vi en one-stop-løsning. Våre tjenester omfatter alt fra produktanbefalinger til installasjoner og løpende vedlikehold.
 
Når du velger oss som din Raymarine-leverandør og tekniske servicepunkt, får du ikke bare produkter og tjenester – du får en pålitelig partner som er dedikert til å forbedre båtopplevelsen din.
Utforsk nettsiden vår for å oppdage hele utvalget av Raymarine-produkter og tjenester vi tilbyr. 

Østfold Marineservice – Autorisert Securmark forhandler

Ingen skal ta fra deg båtturen. Derfor har Securmark utviklet produkter som er preventive mot tyveri, gir eiendelene dine en unik identitet og øker sannsynligheten for at du får tingene dine tilbake hvis du skulle være så uheldig å bli utsatt for tyveri.

 

Å tyverimerke innebærer å gjøre båten lite attraktiv for potensielle tyver og Securmark tyverimerking oppnår dette målet effektivt. Merkekoden, strategisk plassert på flere steder på både båten og motoren, er praktisk talt umulig å fjerne. Videre er alle relevante detaljer om båten, motoren og eieren registrert i Securmarks sentrale database. Denne omfattende registreringen forenkler prosessen med å verifisere eierskap og sjekke tyveristatusen til en båt. Følgelig, ved et eierskifte, blir det enkelt å bekrefte legitimiteten til transaksjonen og fastslå om båten har en historie med tyveri. Denne proaktive tilnærmingen bidrar til å forhindre kjøp av tyvegods og hindrer videresalg av stjålne båter.

Andre fordeler med Securmark:

 • Rabatt på forsikringen

  De fleste forsikringsselskaper gir deg rabatt på forsikringspremien når du har tyverimerking fra Securmark.

 • FG-godkjent

  Din båt/motor er tyverimerket med et FG-godkjent tyverimerkingssystem.

 • Trygghet ved kjøp og salg

  Securmark-merkede enheter er tryggere å kjøpe og enklere å selge ettersom du kan dokumentere eierskapet.

 • Sikker identitet

  Tyverimerking fra Securmark gir båt/motor en sikker og varig identitet som ikke kan fjernes.